Gheorghe Turda, acuzat de INFIDELITATE. Nicoleta Voicu: Nu pot să scap de el

S-au iubit, s-au despărțit, s-au împăcat, iar acum, noi acuzații. Nicoleta Voicu îl suspectează pe Gheorghe Turda de infidelitate. 

Gheorghe Turca și Nicoleta Voicu și-au acordat recent o nouă șansă ca și cuplu, dar pare-se că situația nu e chiar roz.

Nicoleta Voicu a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Gheorghe Turda, subliniind presupusa problemă a infidelității.

După ce a declarat la Antena Stars că „am încercat și o împăcare, o mediere între două suflete rătăcite. Sau poate că el și-a dorit un alt fel de relație. O relație care pe mine nu mă definește. Adică una ascunsă. Nu sunt genul de femeie din casa căreia să intri seara și să ieși dimineața. Efectiv, am sentimentul că nu pot să scap de el”, artista a spus că îl bănuiește de infidelitate.

Și nu s-a oprit aici!

„În momentul în care urc la tine în mașină, îți sună telefonul și tu nu răspunzi, se ridică semne de întrebare. Când am rămas într-una din seri la el, eram inabordabilă, nu-i mergea cu mine și îl văd că dispare din bucătărie. (...) Scoate ceva din buzunar, o cutiuță, din care a răsărit un inel care reprezenta o astfel de împăcare. Am acceptat inelul, am rămas la el în seara respectivă”, a mai spus Nicoleta Voicu la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel