George Clooney și Amal Alamuddin, nuntă între staruri

Îndrăgitul actor Gerge Clooney s-a căsătorit cu frumoasa avocată britanică de origine libaneză Amal Alamudin, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii private.

Celebrul burlac George Clooney a vrut să inducă în eroare presa și, în ciuda anunțului că se va căsători luni, purtătorul său de cuvânt a declarat că actorul și Amal Alamuddin și-au unit destinele, sâmbătă, la Veneția în Italia.

Invitații au început să apară la Veneția încă de vineri seară, când au avut loc petrecerile burlacilor și ale burlăcițelor.

Conform jurnaliștilor de la The Telegraph, la nunta vedetei au fost așteptați 150 de staruri, printre care Brad Pitt și Angelina Jolie, Bono, Matt Damon, Cindy Crawford și Lana Del Rey. 

Conform revistei People, in luna aprilie Clooney și-a surprins iubita oferindu-i un inel de logodnă cu un diamant de șapte carate, în valoare de 500.000 de dolari.

La 52 de ani, Clooney este pentru a doua oară când ajunge la altar, după relații tumultoase cu frumuseți precum Charlize Theron, Elisabetta Canalis sau Stacy Keibler. Despre ultimele două femei din viața lui s-a speculat că acestea ar căuta doar faima și că relația lor n-ar fi una adevarată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel