George Burcea, SCANDAL în casa Andreei Bălan. "Este șocată"

George Burcea și Andreea Bălan trec de câteva zile prin momente critice. Se pare că actorul ar fi făcut scandal în casa artistei, motiv pentru care a fost chemat la secția de poliție.

Zvonul separării dintre Andreea Bălan și George Burcea scoate pe zi ce trece tot mai multe detalii neobișnuite și greu de înțeles pentru fani, care îi vedeau drept cel mai solid cuplu din showbizul românesc. 

Se pare că ziua de 21 februarie a fost una de coșmar pentru soțul Andreei Bălan, pentru că încă dinainte să fie oprit de polițiști și de a fi testat antidrog, George Burcea ar fi făcut scandal în casa artistei și ar fi fost chemat la secția de Poliție înainte de a se întâmpla incidentul din trafic, unde ar fi dat o declarație după ce a fost reclamat pentru scandalul făcut în casa artistei, potrivit wowbiz.ro.

În plus oamenii legii au observat că este ceva în neregulă cu actorul și după ce a plecat de la secție, a fost oprit în trafic pentru un control. Actorul ar fi fost extrem de agitat în prezența polițiștilor, iar comportamentul soțului Andreei Bălan i-a determinat pe oamenii legii să-l urmărească.

Unde stă acum George Burcea


De aproximativ o săptămână, George Burcea nu mai locuiește în casa soției sale și se presupune că și-a făcut bagajele și a plecat fără să se uite în urmă. În prezent, George Burcea stă la niște prieteni până când lucrurile se vor mai liniști, dar, cu toate acestea, merge în casa vedetei pentru a-și vedea cele două fetițe, Ella și Clara. În weekend, George Burcea a fost acasă, unde și-a petrecut timp cu micuțele.

Andreea Bălan, citate ascunse despre situația creată

Andreea Bălan nu a făcut încă nicio declarație pe baza acestui subiect, însă este foarte activă pe rețelele de socializare. Artista a început să posteze citate care se potrivesc cu situația delicată prin care trece.

"Lasă să doară. Lasă să sângereze. Lasă să se vindece și renunță", a scris Andreea Bălan pe Instagram, după ce George a fost prins drogat.

"Andreea este șocată. A văzut că tatăl fiicelor sale s-a schimbat în ultima perioadă și nu înțelegea de ce, acum își dă răspunsul. Nu vrea să ia o decizie la nervi, așteaptă să se așeze lucrurile", au declarat persoane din anturajul familiei pentru libertarea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel