George Burcea, momentul adevărului. Divorțează sau nu de Andreea Bălan. "Nu mai pot!"

George Burcea a făcut primele declarații după zvonurile în ceea ce privește divorțul dintre el și Andreea Bălan. Iată ce spune acesta. 

George Burcea a declarat într-o emisiune că între el și Andreea Bălan nu sunt probleme, dar că fiecare dintre ei are anumite lucruri de făcut și își împart și gestionează timpul și sarcinile așa cum consideră că este mai bine. 

„Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu. Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii. Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul", a declarat George Burcea, citează cancan.ro.

De ce nu mai poartă verigheta

"Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări... să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea. Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile. Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă. Verigheta lipseşte din ianuarie, de când am fost în vacanţă. I-am dat-o când m-am bălăcit. Verigheta e acasă, la Andreea" a completat el.

Citește știrea inițială: Andreea Bălan divorțează. "Sunt într-o situație critică"/"ABDICĂ. Femeile puternice sunt obositoare"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel