George Burcea, lovitură pentru Andreea Bălan. "O făcătură ordinară"

Andreea Bălan primește de la George Burcea lovitură după lovitură. Iată ce a spus ce această dată actorul. 

Lucrurile dintre Andreea Bălan și George Burcea nu merg deloc bine în ultimul timp, iar speculațiile au fost confirmate de amândoi. După cinci ani de relație, cinci luni de la cununia religioasă și un an de când Andreea a fost la un pas de moarte, cei doi au ales să se separe, în condiții foarte tensionate. 

George Burcea, lovitură pentru Andreea Bălan

Ei bine, după ce Andreea Bălan a apărut public să povestească cum stau lucrurile în familia ei și în același timp să clarifice situația, George Burcea a postat un nou atac la adresa ei, sub denumirea de "Poveste de mărțișor", acolo unde George Burcea și-a spus subtil părerea despre nunta din America.

„Haideți să nu mai pledăm în victime pe la TV doar de dragul publicului, emoției sau mai ales a marketingului... Când marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american să fie doar o făcătură ordinară, o ședință foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorința pură sau alte sentimente care au legătură cu sufletul omului", a scris George Burcea, pe pagina de Facebook.

Motivul pentru care au făcut nunta

„Deşi iniţial am zis că nu vreau nuntă, nimic fastuos, şi ani de zile am negat nunta, poate din alte răni de-ale mele din trecut, după stopul cardiac, am decis că vreau să mă cunun la biserică şi că vreau să semnez actele, pentru că pe patul de spital, mi-am dat seama că dacă eu aş muri, şi noi nu avem acte, el nu ar fi putut avea acces la anumite lucruri ca să aibă grijă de fete.

Şi a fost o decizie luată la o cumpănă grea, poate dacă nu se întâmpla, nu faceam acte, dar oricum familia era cu el şi voiam să rămânem împreună pentru tot restul vieţii. Şi aşa am decis să facem acea nuntă frumoasă, bineînţeles cu fast", a spus Andreea Bălan, în direct la "Xtra Night Show".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel