George Burcea, în LACRIMI. Răsturnare de situație în DIRECT. Mihaela Rădulescu, DECIZIA care i-a ȘOCAT pe toți

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Actorul George Burcea și prezentatoarea TV Viviana Sposub au fost protagoniștii unor evenimente pline de neprevăzut.

George Burcea a acuzat dureri la spate, după o accidentare suferită în duelul cu Paul Diaconescu, în emisiunea "Ferma. Orășeni vs Săteni". Durerile erau atât de puternice, încât actorul a avut nevoie de intervenția unei ambulanțe pentru a-l transporta la spital.

“Nu mai pot! Mă doare, mă înțeapă!”, a spus George Burcea, care a fost urcat într-o ambulanță și transportat la spital, pentru a i se face un RMN.

Imediat după asta, decizia Mihaelei Rădulescu i-a șocat pe concurenți, dar mai ales pe dueliste, adică pe Viviana Sposub și Ana-Maria Ababei. Aceasta le-a spus că “Cea care va pierde duelul pentru Fermier Șef, va pleca acasă”. Anunțul a surprins-o foarte tare pe Viviana care a renunțat la strategia inițială și a decis să lupte să rămână în competiție. 

Însă, planurile nu au ieșit așa cum a vrut, și a pierdut duelul.

George Burcea și Viviana, în lacrimi


Pentru că starea de sănătate a lui George Burcea nu-i mai permitea să își desfășoare activitățile obișnuite în competiție și pentru că Viviana a fost eliminată, Mihaela Rădulescu i-a pus pe cei doi să aleagă care dintre ei va pleca, până la urmă, acasă.

După ce s-au sfătuit, printre lacrimi, sărutări și confesiuni, George a ales ca pentru binele lui să meargă acasă și să-i cedeze locul Vivianei, lucru nemaiînâlnit până acum în Ferma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel