George Burcea, după ce a anunțat divorțul de Andreea Bălan: Vedeti-vă de gunoiul din propria viață! Fetițele mele suferă

George Burcea a anunțat oficial divorțul de Andreea Bălan, după cinci ani de relație și doar câteva luni de la nuntă.

"Dupã o perioadă de 5 ani, am decis sã pun capãt relaţiei cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, aş dori să le transmit urmãtorul lucru: vedeţi-vă de gunoiul din propria viaţă. Dacã nu mai locuim sub acelaşi acoperiş, nu înseamnă cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei şi îi vizitez la 2-3-5 zile (în funcţie de activităţile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece şi mai mult timp împreună prin parcuri/ sali de repetiţii, platouri sau excursii.

"Fetiţele mele suferă"

Dacă despre mine care sunt aici, în B, lângã copii, spuneţi că i-am abandonat, atunci ce părere aveţi de părinţii care i-au lãsat la maternităţi, i-au aruncat la coş, i-au lăsat pe strãzi, la rude, vecini, au plecat din ţara sau şi mai rãu, au intrat în puşcărie din cauza unei crime, de exemplu...?! De ei ce spuneţi? Este cert faptul cã fetiţele mele suferã pentru cã nu sunt acolo în fiecare zi, dar în acelaşi timp consider cã ei, copiii, suferã mai mult dacã se dezvoltã într-o familie cu violenţă fizicã sau psihicã, cu ţipete şi frustrãri din partea părinţilor.", a scris George Burcea pe Facebook.

Vezi și: Andreea Bălan, divorț. Vedeta a spus tot: Acum pot să vorbesc. Încă sunt șocată - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel