"Gangnam Style" a devenit cel mai vizionat clip pe Youtube-VIDEO

Videoclipul piesei „Gangnam Style” a devenit cel mai vizionat clip pe Youtube în numai cinci luni de la lansare, iar PSY se pregăteşte pentru recordul următor: primul videoclip din lume care să depăşească un miliard de viziualizări pe Youtube.

De la lansarea pe Youtube în 15 iunie 2012, videoclipul  „Gangnam Style” a reușit să doboare mai multe recorduri şi l-a făcut pe coreeanul PSY celebrul în lumea întreagă, depăşind cu mult aşteptările artistului, care însă era sigur că „Gangnam Style” va deveni un hit în ţara natală. Pe 12 septembrie 2012, clipul melodiei a devenit videoclipul cu cele mai multe „like-uri” de pe Youtube adunând atunci puţin peste 1,5 milioane de ”like-uri”, între timp numărul acestora ridicându-se la peste 5,4 milioane.

 După ce a depăşit numărul de vizualizări ale videoclipului lui Justin Bieber la piesa „Baby”, „Gangnam Style” ar putea în scurt timp, posibil până la finalul anului să devină şi primul clip de pe Youtube care depăseşte un miliard de viziualizări şi să intre încă o dată în carte recordurilor. Recent, PSY şi „Gangnam Style” au fost recompensaţi cu premiul pentru cel mai bun videoclip la EMA 2012, artistul având şi o apariţie incendiară la un concert de-al Madonnei.

 Topul vizualizărilor videoclipurilor pe Youtube:

 1. PSY „Gangnam Style” 823 milioane

 2. Justin Bieber ft. Ludacris, “Baby” 805 millione

 3. “Jennifer Lopez ft. Pitbull, “On the Floor” 624 millione

 4. Eminem ft. Rihanna, “Love the Way You Lie” 516 millione

 5. LMFAO, “Party Rock Anthem” 502 million

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel