Găinuşă, acuzat că şi-a îmbolnăvit oaspeţii de hepatită

300_Mihai_Gainusa_foto_Cosmin_Bumbutz
300_Mihai_Gainusa_foto_Cosmin_Bumbutz

Un grup de turişti susţine că s-a îmbolnăvit de Hepatita A după ce s-a cazat la pensiunea ”Găinuşa de munte”, deţinută de realizatorul TV Mihai Găinuşă. Omul de televiziune se apară spunând că toate controalele direcţiilor de specialitate din vară au infirmat existenţa vreunor nereguli. Totodată, el anunţă că îi va da în judecată pe pretinşii contaminaţi dacă acuzaţiile lor se vor dovedi a fi fără fundament.

„Ne-am îmbolnăvit cu toţii în acelaşi timp, iar singurul loc unde am mâncat împreună a fost ‚Găinuşa de munte’. În prima seară de cazare am mâncat nişte salate. Nefiind un aliment tratat termic ne-am gândit ca de acolo ni se trage”, a mărturisit pentru WowBiz unul dintre turiştii care şi-a petrecut un sejur de 3 nopţi şi 4 zile la pensiunea „cârcotaşului.

Un grup de 5 familii a închiriat întreaga pensiune pe perioada 8-11 august. „Încă din prima zi am observat că personalul cabanei prezenta probleme. Cine era la recepţie se ocupa şi de mâncare şi de curăţenie. Comenzile veneau foarte greu. Pentru o friptută aşteptam şi o oră şi jumătate. Ajunsesem să le spunem de dimineaţă ce să prepare pentru prânz ca să nu mai aşteptăm", a povestit Dumitru Popescu. Bărbatul susţine că a trimis o sesizare Direcţiei Publice de Sănătate Prahova, după ce el şi o parte din prietenii săi au fost depistaţi cu Hepatita A, denumită şi boala mâinilor murdare. „Din răspunsul lor oficial reiese că e vina noastră că ne-am îmbolnăvit. Nu mi s-a specificat dacă s-au prelevat probe biologice de la faţa locului”, a mai spus bărbatul. Mihai Găinuşă respinge acuzaţiile „În august, vila a fost plină. Şi eu împreună cu toată familia am stat aici în vară. Nu a existat nicio plângere similară. Ar fi trebuit să mai existe şi alte cazuri de îmbolnăvire. Îmi pare rau pentru aceşti oameni, pentru că s-au îmbolnăvit, dar nu cred că s-a întâmplat aici, la ‚Găinuşa de munte’. Totodată, îmi rezerv şi dreptul de a-i acţiona în judecată dacă nu vor dovedi acest lucru. Anul acesta am avut mai multe controale şi de fiecare dată totul a fost în regulă, am ieşit bine. Sper să nu fie rea voinţă", a declarat realizatorul Tv pentru sursa citată.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel