EXCLUSIV  Gabriela Szabo și soțul ei, Zsolt, poveste de dragoste sub semnul regăsirii

Face parte dintre cel mai puternice şi cunoscute  femei din România şi a reușit  să aibă şi o viaţă de familie frumoasă. Gabrela Szabo, marea noastră campioană de atletism trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei Szolt Gyongyossy care i-a fost antrenor şi cu care apoi s-a căsătorit.

Sunt împreuna de 25 de ani şi reușesc să fie unul dintre cele mai discrete şi puternice cupluri din lumea sportului. Se cunosc din 1995 şi putem spune că au crescut împreună. Gabriela s-a îndrăgostit de soțul ei pe vremea când o antrena. I-a fost şi îi este prieten, iubit şi partener de afaceri. Au clădit pe lângă cariere şi o căsnicie deosebită.

Îi place să fie o femeie independentă

Fosta sportivă recunoaște că soțul ei este persoana cea mai importantă pentru ea. Se mai ceartă, sunt momente tensionate ca în fiecare relație, dar au o legătura cu totul specială. Nu îi place să fie o femeie întreținută, e independent, dar Zsolt o ocrotește şi o face să se simtă femeie. Adoră să plece în vacanță alături de soțul ei. Nu e dependentă de shopping, își cumpără hainele de pe unde apucă şi pe unde merge. Echilibrul şi iubirea partenerului său de viaţă o fac să se simtă împlinită ca femeie. Recunoaşte ca întâlnirea cu bărbatul din viaţa sa e una privilegiată. La rândul lui, antrenorul îi conferă liniște soţiei sale şi îi face uneori declarații şi gesturi de dragoste, să îi arate cât de mult o prețuiește. E umărul pe care sportiva se sprijină de fiecare dată. Acel bărbat la care visează multe doamne.

Au două case în București şi una în Băile Felix

În momentul de faţă au două case în București şi una la Băile Felix, unde se antrena Gabriela la începuturile carierei sale. A investit şi în afaceri. Are un consultant financiar care îi dă sfaturi. A cochetat şi cu politica. Îi place să fie o femei independentă şi asta se vede în viaţa ei. De curând, a devenit bunica, fiica soțului ei aducând pe lume un copil. Atât Gabriela, cât şi soțul ei se implică mult în creșterea copilașului. Chiar dacă atleta şi-a dorit un copil al ei, acest lucru nu s-a întâmplat fiind unul dintre marile sale regrete. Însă, alături de Zsolt a găsit acea tihnă familială. Iubirea este cea care îi călăuzește şi îi face să fie recunoscători că s-au găsit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel