Gabriela Prisăcariu, îngrijorată de bebeluș. Val de CRITICI după ce a spus că "vomită tot ce mănâncă": ÎNCETAȚI!

Foto: Instagram Gabriela Prisacariu
Foto: Instagram Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisacariu și Dani Oțil au trecut prin momente de panică cu bebelușul lor.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. După ce s-au căsătorit, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, avându-l pe Luca Tiago.

Dacă până acum a fost totul bine, cei doi părinți traversează o perioadă mai puțin bună și sunt îngrijorați pentru fiul lor, pentru că de câteva zile bune întâmpină numeroase probleme de sănătate cu el.

Soția prezentatorului de la "Neatza cu Răzvan și Dani" nu a mai rezistat și a spus totul pe rețelele de socializare, acolo unde are o mare comunitate de mame.

Ce a pățit micuțul Luca Tiago

Imediat după ce a postat o fotografie cu bebelușul în timp ce dormea de unul singur în propriul pătuț, Gabriela Prisăcariu a precizat că, în sfârșit, a scăpat de problemele cu care s-a confruntat zilele trecute și le-a explicat mămicilor din marea ei comunitate că fiul ei a început să mănânce mult mai bine, după ce mai bine de o săptămâna vomita tot laptele cu care era hrănit și era foarte neliniștit.

"Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mânăncă. Am început să îi dau formulă și acum este mai bine din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniștit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu știu. Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta", a declarat Gabriela Prisăcariu pe pagina de Instagram.

Gabriela Prisăcariu, criticată de urmăritori

Ei bine, în timp ce o mare parte dintre mămicile care o urmăresc i-au fost alături și i-au dat sfaturi, au existat câțiva oameni care au criticat-o, neștiind că ea a făcut ce i-a indicat medicul.

Revoltată de ceea ce vede, Gabriela Prisăcariu a explicat că nu a făcut nimic fără îndemnul mediului, astfel că nu are de ce să fie criticată.

"Of, de asta nu prea îmi place mie să povestesc ce măsuri iau pentru bebelușul meu. Imediat se găsesc oameni să își dea cu părerea.

Bineînțeles că totul a fost la sfatul medicului, adică nu am făcut de capul meu. Totul e la sfatul medicului, încetați cu hate-ul acesta", a mai spus soția lui Dani Oțil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel