Gabriela Cristea, sarcină cu probleme. De ce trebuie să nască mai devreme

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea trebuie să nască mai devreme de termen pentru a evita eventualele complicații.

„Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cezariană și prima oară și trebuie să am distanţă de doi ani între cele două operații... Eu nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme', a explicat Gabriela Cristea pentru VIVA!

Vedeta Antena Stars nu se aștepta să rămână însărcinată, însă, deși s-a speriat la început, acum se bucură din plin de moment.

„M-am trezit că sunt gravidă. Pur și simplu nu mă așteptam. M-am speriat, inițial, trebuie să recunosc, apoi m-am relaxat și am început să mă bucur de ceea ce mi se întâmplă. Sincer, mă simt chiar mai bine decât la prima sarcină. Ar trebui să mă odihnesc mai mult, teoretic nu ar trebui să fac efort, dar mie nu-mi place să stau degeaba', a adăugat prezentatoarea tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel