Gabriela Cristea rupe tăcerea. Motivele conflictului cu părinții. "Nu erau mândri de mine"

Gabriela Cristea a rupt tăcerea în ceea ce privește relația pe care a avut-o cu părinții. Care sunt motivele pentru care s-a certat cu aceștia.

Gabriela Cristea a purtat un război lung cu proprii părinți, iar puțină lume cunoaște aceste amănunte din viața vedetei. 

Nu erau mândri de mine. Aveau mentalitatea că fetele care apar la TV sunt ușoare

"În copilărie totul a fost ok. Am ales să fac balet și am fost înțeleasă. Ulterior, lucrurile nu au mai stat la fel. Eu nu prea am fost genul de persoană pe care să o poți controla și tocmai de aceea relațiile nu sunt tocmai cordiale. Nu poți să îi ceri unui om să facă un lucru pe care nu și-l dorește. Pur și simplu, eu am ieșit din mentalitatea "Îmi fac un copil ca să am o cană de apă la bătrânețe.

Nu, faci un copil ca să dai o nouă viață. Dacă o să vrea fiică-mea să îmi dea o cană de apă la bătrânețe, dacă nu...eu nu o să mă supăr absolut deloc. Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu. Părinții mei nu erau mândri de mine când am început să lucrez în televiziune. Era mentalitatea aia că fetele care apar la TV sunt ușoare. Probabil că și-ar fi dorit să fiu balerină, nu înțelegeau de ce trebuia să schimb, să fac altceva", a povestit Gabriela Cristea, în emisiunea Andrianei Bahmuțeanu. 

De ce nu a fost la înmormântarea mamei

Este cunoscut faptul că Gabriela Cristea nu a mers la înmormântarea mamei sale în anul 2010. Vedeta a explicat care au fost motivele pentru care a refuzat să meargă.

"A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu. Legătura dintre mine și respectul pe care îl port sau pe care le fac acum când nu mai este, nu o să le spun. Sunt mult prea intime. Mi-am luat adio de la ea. Nu, nu am mers la spital.

"Eu o să vreau să am o relație mult mai apropiată cu fiică mea. Tatăl meu nu și-a cunoscut nepoata. Nu doresc asta. Sunt alte lucruri mai grave și pe care probabil nici nu le conștientizează. Sunt împăcată acum cu viața mea", a adăugat Gabriela Cristea, citează wowbiz.ro.

Iertarea, cea care vindecă toate rănile. Sfatul Adrianei Bahmuțeanu

"Poate că ai fi și mai împăcată dacă i-ai ierta pe cei care ți-au greșit", a sfătuit-o prietena sa, Adriana Bahmuțeanu.

"Dar de ce crezi că nu i-am iertat? Până la urmă, toate rănile se închid. Rămân cicatrici, dar asta nu înseamnă că nu poți să mergi mai departe. Nu am transmis nimănui asta, e o discuție între mine și mine", a mai spus prezentatoarea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel