Gabriela Cristea, revoltată: Sunt niște hoți penali. Meritau să le spun

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a postat un mesaj revoltător pe rețelele sociale după ce un magazin de materiale de construcții nu i-a mai onorat comanda după ce a plătit în avansă o sumă enormă.

Gabriela Cristea, prezentatoarea Antena Stars, s-a revoltat pe Facebook după ce a dat banii în avans pentru o comandă la un magazin de materiale de construcții, iar apoi a fost anunțată că respectiva firmă nu mai poate onora comanda. Vedeta susține că îi va reclama la Protecția Consumatorului.

"Sunt nişte hoţi penali, nesimţiţi care nu îşi respectă clienţii şi care iau bani în avans ca la ... şi după ce se folosesc de banii tăi (mulţi), te anunţă că de fapt nu mai pot onora comenzile. Ei doar dau din umeri şi restul plăteşte clientul. Pe această cale, îi anunţ pe managerii acestei tentative de companie că am cheltuit mulţi bani şi că îi voi reclama la Protecţia Consumatorului. PS: La cât de nervoasă sunt, am folosit cele mai fine cuvinte faţă de ce meritau să le spun", a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel