Gabriela Cristea, petrecere de turtă pentru fetița ei!

Gabriela Cristea, prezentatorea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, se pregătește și ea pentru ruperea turtei fetiței sale cu Tavi Clonda, Victoria.

Petrecerea are loc mâine, ca și cea a Elenei Gheorghe, și sunt așteptați la eveniment în jur de 40 invitați. Gabriela a pregătit deja tava cu obiectele pe care urmează să le aleagă micuța și și-a propus să nu așeze pe aceasta doar lucruri tradiționale. 

„Duminică îi rupem turta şi stăteam de vorbă cu Tavi ce să îi punem pe tăviţă. Ne gândeam să nu îi punem lucruri tradiţionale cum se puneau pe vremuri, foarfecă, pieptăn, şi ne tot gândeam ce am vrea să îi punem. Să ne adaptăm puţin şi la viaţa noastră, de acum. Totuși, o să-i pun ruj și parfum, că vreau să fie cochetă. Dar, în loc de pieptăn și foarfecă, vom alege microfon și telefon mobil. Și multe bijuterii din aur. Nu am definitivat lista, ne mai gândim”, a spus Gabriela Cristea pentru VIVA.

(oar_w460)

„Evenimentul nu o să fie chiar în familie. Va fi unul mediu, să zicem. Vor fi vreo 40 de invitaţi adulţi şi 20 de copii, dar o să fie un eveniment privat, în sensul că va fi la noi în curte. Şi vreau să fie pentru noi. Nu o să filmăm evenimentul, dar o să facem poze”, a mai specificat vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel