Gabriela Cristea - Marcel Toader, conflict fără sfârșit: “Nimeni nu a vrut să judece acest proces''

Bianca Ştefan / 05 iul 2018 / 22:20 Salveaza PDF Comentarii
gabriela_cristea_marcel_toader
Descriere foto: gabriela_cristea_marcel_toader

Gabriela Cristea și Marcel Toader se află încă în proces. Prezentatoarea tv a declarat că își dorește ca banii pe care îi va recupera de la fostul soț să îi investească în educația fiicei pe care o are cu Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a mărturisit că încă se află în proces cu fostul soț, Marcel Toader. Prezentatoarea de televiziune a declarat că nimeni nu voia să judece procesul dintre ei doi și erau mutați de la un tribunal la altul.

“A stagnat la momentul asta pentru că am auzit că e o chestie cu insolvență, nu știu, nu mă pricep, n-am fost niciodată cu contabilitatea. Mă depășește total, avocatul meu se ocupă. Nimeni nu a vrut să judece acest proces care a demarat în urmă cu multă vreme. Am fost mutați de la un tribunal la altul pentru că toți judecătorii spuneau că nu-i de competență lor”, a declarat Gabriela Cristea pentru viva.ro.

“Sunt niște bani pentru care eu am muncit din greu, dar nu fac un capăt de țară din asta. Dacă îmi voi recupera banii, vor fi bine veniți, îi voi investi în educația fiicei mele'', a adăugat prezentatoarea de televiziune.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23