Gabriela Cristea a ajuns în perfuzii: "Îmi cedează corpul"

Gabriela Cristea se pare că are probleme de sănătate, căci prezentatoarea TV a publicat în urmă cu scurt timp o fotografie de la spital. Vedeta nu a dat mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, însă după cum precizează chiar ea, i-ar fi cedat corpul.

Prezentatoarea de la ”Mireasa - Capriciile Iubirii” se află la perfuzii în aceste momente și a ținut să mai precizeze că și-a propus să fie mult mai atentă la stilul ei de viață. ”Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. În timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură, mi-am propus să urmez un slogan: sănătatea ca un stil de viață”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de socializare. Vedeta nu se simțea bine și a decis să meargă singură la spital, pentru a cere ajutorul medicilor. A ținut mereu legătura cu fanii și a postat pe rețelele de socializare o poză cu ea, pe perfuzii, spunând că se simte bine și că starea ei de sănătate nu a fost afectată foarte grav.

A mai avut crize de sciatică

Nu este pentru prima oară când prezentatoarea TV a avut nevoie de îngrijiri medicale. În urmă cu aproximativ trei luni, Gabriela Cristea a fost diagnosticată cu sciatică. Este o afecțiune care poate crea disconfort și dureri cumplite la nivelul membrelor inferioare sau la nivelul coloanei. "Trebuie să fac RMN, m-am programat deja. A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea. Nu mai mergem la ortoped. Așa mă așez și la serviciu, pe scaun.", spunea Gabriela Cristea, în urmă cu trei luni.

Criticată de internauți după ce a înlocuit-o temporar pe Simona Gherghe

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea TV a anunțat pe contul ei de Instagram că o va înlocui pe Simona Gherghe, însă doar cât timp aceasta este plecată în vacanță cu familia. Majoritatea internauților au încurajat-o și felicitat-o pe Gabriela, însă au existat și mesaje care au criticat-o, potrivit playtech.ro "Păcat că nu mai știi să moderezi cum făceai pe vremuri. Aveai stil atât în vorbire, în comportament, cât și în vestimentație. Acum parcă zici că mergi la colț să iei pâine și cartofi", i-a transmis o urmăritoare de pe rețelele de socializare.  Prezentatoarea de la ”Mireasa - Capriciile Iubirii” a ținut să mai precizeze că și-a propus să fie mult mai atentă la stilul ei de viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel