Gabriela Cristea, mamă pentru a TREIA oară? "N-am să fac o PROSTIE". Mărturii sfâșietoare: "E CUMPLIT! O iei pe arătură"

Gabriela Cristea a vorbit despre problemele pe care le-a avut atunci când a încercat să aibă copii. Vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor. Iată ce spune aceasta. 

Gabriela Cristea este o femeie împlinită. După un mariaj eșuat, după ce s-a chinuit să-și facă o familie solidă și să aibă copii și după ce s-a luptat cu kilogramele în plus, acum are cu ce se mândri. Are familia pe care și-a dorit-o, are două fetițe superbe, pe Victoria și Iris, un soț care o iubește enorm, iar în ultimele luni a slăbit spectaculos. 

Vedeta a vorbit despre greutățile prin care a trecut pentru a rămâne însărcinată, dar și despre al treilea copil.  

"E o mare bucurie să vezi când te întâmpină copiii acasă. Din păcate vârsta își spune cuvântul și a fost destul de greu să-i fac. Dacă rămân însărcinată...la cât de mult mi-am dorit eu copii și cât de greu i-am dobândit, n-am să fac o prostie, dar încercăm să nu se întâmple asta.

A meritat tot chinul pe care l-am îndurat și cred că Dumnezeu ne întărește prin fiecare încercare pe care ne-o trimite în viața asta. Am avut momente de cumpănă foarte mari, apropo de faptul că nu rămâneam însărcinată. Eu am făcut cinci inseminări într-un an, nu am rămas însărcinată niciodată în urma tratamentului... e cumplit!", a declarat Gabriela Cristea pentru Antena Stars. 

Mesajul Gabrielei Cristea pentru femeile care încearcă să facă un copil prin inseminări

Gabriela Cristea le-a transmis un mesaj femeilor care nu pot aduce pe lume un copil, pe cale naturală. 

"În primul rând să aibă tărie de caracter și să știe că dacă pornesc pe drumul ăsta, să se gândească foarte bine dacă partenerul cu care vor să facă un copil este de fapt  partenerul lor cu adevărat. Pentru că dacă nu ai un bărbat lângă tine, care să te susțină 100%, o iei pe arătură", a completat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel