Gabriel Cotabiță, la „Gala Chapeau!”. Ce i-au pregătit prietenii

29 Octombrie 2015 aduce “Gala Chapeau!”, un eveniment unic în România, care reunește artiști din toate generațiile pe hiturile lui Gabriel Cotabiță. 

"Chapeau" este prescurtarea expresiei "Chapeau à vous", care exprimă respectul și aprecierea, tradusă în limba română prin: "Jos pălăria!"

"Gala Chapeau!" este un recital muzical complet, care se anunță în aceeași măsură plin de surprize, Gabriel Cotabiță fiind alături de prietenii săi din industrie și de publicul din sală pentru a asculta "Domnișoară, nu pleca", "Raiul e pe pământ", "Convențional", "Când zâmbești" sau "Noapte albastră", precum și multe alte piese, reinterpretate și susținute pe scena Sălii Palatului de către unele dintre cele mai îndrăgite voci din România.

Evenimentul este în același timp un cadou muzical oferit de către prietenii săi din lumea artistică, în căutarea unui mod în care să îi declare public "Jos pălăria, Gabi! în preajma aniversării a 60 de ani de viață a artistului și în anul aniversării a 40 de ani dedicați scenei.

Evenimentul din 29 octombrie de la Sala Palatului propune, astfel, un concept nou pentru țara noastră: un spectacol care omagiază carierele celor mai importanți artiști ai României, în cadrul unei Gale care prezintă parcursul lor de la începuturi până în prezent. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel