Gabriel Cotabiță, în stare delicată. Aela Cotabiță, mesaj de ultimă oră: În acest moment, tatăl nostru...

Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță este gravă, artistul aflând-se de patru zile în comă susținută medicamentos la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală. Aela Cotabiță, fiica cea mare a lui Gabriel Cotabiță, anunță într-un mesaj postat recent pe contul său de socializare, că, în cursul zilei de astăzi, reprezentanții Spitalului Floreasca vor oferi informații despre evoluția stării de sănătate a tatălui său și adresează totodată și un apel atât prietenilor artistului, cât și la reprezentanții presei.

"Mulțumim din inimă tuturor celor care ne trimit gânduri bune și vor continua să facă acest lucru și să ne fie alături.

În acest moment, tatăl nostru beneficiază de toată îngrijirea medicală necesară și mulțumim pe această cale echipei Spitalului Floreasca pentru dedicația și profesionalismul de care dau dovadă.

Este o perioadă în care familia se concentrează exclusiv asupra stării de sănătate a tatei, drept urmare vom continua să nu răspundem solicitărilor separate din partea presei, iar când va fi cazul pentru declarații, le vom face.

După cum bine știți, tata este o persoană demnă și discretă, atât în ce privește viața lui personală, cât și în aparițiile publice. Apelăm atât la colegii lui cât și la presă să facă posibil ca acest lucru să rămână neschimbat.

Înțelegem preocuparea și o apreciem, însă vă rugăm să nu vă lăsați conduși de emoții pentru a obține orice fel de informație legată de starea lui.

Reprezentanții Spitalului Floreasca, cu acordul nostru, sunt singurele persoane abilitate să ofere informații despre evoluția condiției sale de sănătate și am agreat ca ei să ofere o declarație în cursul zilei de astăzi", a scris Aela Cotabiță, cu aproximativ o oră în urmă, pe Facebook.

Gabriel Cotabiță, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență, vineri, în sala de sport a unui hotel din centrul Capitalei, artistul fiind ulterior transportat de un echipaj SMURD, la Spitalul Floreasca, după ce a fost resuscitat minute în șir. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel