Gabi Szabo: Bubka a rămas la Gală din respect pentru public și Federație

bubka
bubka

Gabriela Szabo, vicepreședintele Federației de Atletism, a confirmat pentru DeCe News că Serghei Bubka va participa la dineul care sărbătorește înfiinţarea Federaţiei Române de Atletism, din această seară, chiar dacă trece prin momente dramatice în plan familial.

”Marele atlet va veni la Izvorani, urmând să plece din țară în cursul nopții, imediat după Gală, a declarat vicepreședintele FRA, Gabriela Szabo. El a rămas din respect pentru publicul din România și pentru Federație, dar trece prin momente grele, mai mult nu pot să vă spun”. Bubka a sunat de mai multe ori în Franţa pentru a se interesa de soarta fiului său, tenismanul Serghei Bubka jr, care a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc din Paris.

Serghei Bubka a sosit la sediul Federaţiei Române de Atletism în jurul orei 9.00, cu mai bine de o oră şi 45 de minute înainte de evenimentul în cadrul căreia trebuia să fie lansată cartea "Istoria Atletismului Românesc".

El a refuzat să discute despre accidentul suferit de băiatul său, cerându-le jurnaliştilor să nu-l întrebe de acest lucru. Vicepreşedintele IAAF a sunat de mai multe ori în Franţa pentru a se interesa de starea de sănătate a jucătorului de tenis. Bubka le-a transmis celor cu care discuta că are încredere deplină în ceea ce fac.

În această seară, Bubka va fi prezent la Izvorani, la un dineu prilejuit de împlinirea a o sută de ani de la înfiinţarea FR de Atletism.Tenismanul ucrainean Serghei Bubka jr, fiul fostului atlet Serghei Bubka, a căzut, joi dimineaţă, de la etajul 4 al unui imobil din Paris. Pompierii parizieni au precizat că Bubka, în vârstă de 25 de ani şi locul 186 ATP, a suferit multiple fracturi şi se află în stare gravă.

Potrivit pompierilor, incidentul a avut loc la ora locală 06.45 (07.45 ora României), iar Serghei Bubka se afla în apartamentul unui prieten, după o petrecere. Conform unor surse din poliţie, tenismanul s-a trezit blocat în baie, a ieşit pe fereastră şi a încercat să ajungă în camera alăturată prin exterior când a alunecat şi a căzut.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel