Fuego părăsește România, din cauza parodiilor pe seama sa

fuego dc
fuego dc

Paul Surugiu, cunoscut cu numele de scenă Fuego, a hotărât să se retragă din showbiz-ul românesc, alegând, potrivit apropiaților, să se mute la Chișinău, scrie cancan.ro.

Apropiații lui Fuego dezvăluie că artistul, sătul de parodiile care îl vizează, a decis să plece din România și să se mute la Chișinău, acolo unde este foarte apreciat. De altfel, Paul Surugiu are mai multe spectacole în Republica Moldova decât în România.

Fuego s-a plâns că aparițiile la televiziunile din România sunt aproape inexistente. Chiar dacă multe emisiuni îl invită la interviuri, artistul se încăpățânează și refuză toate invitațiile.

Potrivit unor surse din anturajul său, se pare că Fuego se simte deranjat și pune la suflet toate comentariile răutăcioase la adresa sa și parodiile care îl vizează.

Fuego și cea mai cunoscută medolie a sa, "Îmbodobește mamă bradul," au devenit de multe ori ținte ale parodiilor sau ironiilor diferitelor persoane și emisiuni. Deși decizia în sine este una surprinzătoare, țara în care urmează să locuiască artistul nu reprezintă o surpriză. Cântărețul este foarte apreciat acolo, iar în octombrie 2012, președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a decorat pe Paul Surugiu cu ordinul "Artist al poporului."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel