Fratele lui Kim Cattrall a decedat

Doliu
Doliu

Actriţa Kim Cattrall, cunoscută în special pentru rolul său din serialul ''Sex and the City'', a anunţat duminică decesul fratelui său, la scurt timp după ce a semnalat dispariţia acestuia şi a publicat un apel pe reţelele de socializare pentru găsirea lui, informează AFP şi DPA. 

Cu mare tristeţe, eu şi familia mea anunţăm decesul neaşteptat al fratelui şi fiului nostru, Chris Cattrall, a scris actriţa într-un mesaj publicat pe Twitter, însoţit de o fotografie a fratelui său. 

Vedeta nu a precizat cauza morţii lui Christopher Cattrall, în vârstă de 55 de ani, şi a făcut apel la respectarea vieţii private a familiei sale. Ea le-a mulţumit tuturor celor care i-au oferit sprijinul pe reţelele de socializare. 

Inițial, dispărut 

Cu puţin timp înainte, Kim Cattrall semnalase printr-un mesaj publicat pe contul de Instagram că fratele său, care locuia în localitatea Lacombe din provincia canadiană Alberta (vest), dispăruse de acasă de marţi. Ea a precizat că telefonul mobil, cheile şi portofelul fratelui său fuseseră găsite pe o masă din locuinţa acestuia, iar uşa de la intrare era deschisă. 

Subliniind că fratele său nu ar fi plecat de acasă fără aceste obiecte şi nu ar fi lăsat singuri cei şapte câini ai săi, ea a făcut apel la fani să o ajute să îşi găsească fratele. 

Poliţia canadiană a demarat o anchetă pe găsirea lui Christopher Cattrall. 

Duminică, actriţa în vârstă de 61 de ani a anunţat că trupul fratelui său a fost găsit. Decesul acestuia nu a fost considerat suspect, a precizat postul CBC citând surse din poliţie, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel