Priyanka Chopra și Nick Jonas au adus-o acasă pe fetița lor, după 100 de zile la terapie intensivă neonatală: „Amândoi vor doar să o țină în brațe”

Priyanka Chopra și Nick Jonas au adus-o acasă pe fetița lor, după 100 de zile la terapie intensivă neonatală:: „Amândoi vor doar să o țină în brațe” Foto: Instagram
Priyanka Chopra și Nick Jonas au adus-o acasă pe fetița lor, după 100 de zile la terapie intensivă neonatală:: „Amândoi vor doar să o țină în brațe” Foto: Instagram

Priyanka Chopra și Nick Jonas sunt „încântați" că au adus-o acasă pe fetița lor, Malti Marie, după mai bine de 100 de zile petrecute la terapie intensivă neonatală. Vedetele au confirmat că și-au întâmpinat fiica Malti Marie Chopra Jonas prin intermediul unei mame surogat în ianuarie.

Fericitul cuplu, în vârstă de 39, respectiv 29 de ani, a văzut în oportunitatea de a-și lua nou-născutul acasă 'cadoul perfect de Ziua Mamei', a declarat o sursă pentru People

Actrița a dezvăluit că fetița ei a petrecut peste 100 de zile la terapie intensivă neonatală într-o postare care a fost distribuită pe Instagram duminică.

Sursa a început prin a remarca faptul că Malti Marie s-a adaptat bine la viața de acasă după șederea ei prelungită sub îngrijirea cadrelor medicale. „Este încă micuță, dar se recuperează în fiecare zi”.

Vedetele sunt pregătite să petreacă puțin timp de calitate cu fetița lor. Apropiații celor doi au spus că cei doi „vor doar să o țină în brațe și să o îmbrățișeze. Sunt deja niște părinți grozavi”. 

Prima fotografie cu fetița lui Nick Jonas

Chopra a împărtășit prima fotografie a fiicei sale nou-născute și a dezvăluit că fetița ei a petrecut peste 100 de zile la terapie intensivă neonatală după naștere, într-un mesaj transmis pe contul său de Instagram de Ziua Mamei. 

Fosta Miss World și-a început mesajul prin a exprima faptul că ea și soțul ei au privit în urmă la trecutul recent.

„În această zi a mamei, nu putem să nu reflectăm la aceste ultime luni și la rollercoasterul în care am fost, pe care știm acum, că atât de mulți oameni l-au experimentat de asemenea”, a notat ea.

Fosta vedetă din Quantico a dezvăluit apoi că fetița ei a primit permisiunea de a se întoarce acasă cu părinții ei.

„După mai bine de 100 de zile petrecute în NICU, fetița noastră este în sfârșit acasă. Călătoria fiecărei familii este unică și necesită un anumit nivel de credință”, a precizat ea. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Priyanka (@priyankachopra)

Vedetele sunt în extaz de fericire că pot petrece timp împreună ca familie

„Deși au fost câteva luni dificile, ceea ce devine foarte clar, în retrospectivă, este cât de prețios și perfect este fiecare moment cu ea”, a spus ea.

Personalitatea din industria modei a ținut să își exprime recunoștința față de cadrele medicale care s-au ocupat de Malti Marie în perioada în care aceasta a fost internată la terapie intensivă neonatală. 

„Suntem foarte bucuroși că fetița noastră este în sfârșit acasă și vrem doar să mulțumim fiecărui doctor, asistentă și specialist de la Rady Children's La Jolla și Cedar Sinai, Los Angeles, care au fost acolo cu abnegație la fiecare pas”, a precizat ea.

Chopra a continuat să exprime că ea și familia ei sunt gata să înceapă să petreacă mai mult timp împreună. 

„Următorul nostru capitol începe acum, iar bebelușul nostru are multă personalitate. Hai să-i dăm drumul, MM! Mami și tati te iubesc”, a scris ea.

Actrița a adăugat: „La mulți ani de Ziua Mamei pentru toate mamele și asistentele din viața mea și de acolo. Voi faceți să pară atât de ușor. Vă mulțumesc”.

Priyanka, declarație de dragoste pentru Nick Jonas

Chopra a ținut să își exprime dragostea pentru soțul ei, care i-a rămas alături pe tot parcursul procesului. 

„Nu există nimeni cu care aș prefera să fac asta decât cu tine. Îți mulțumesc că m-ai făcut mamă @nickjonas te iubesc”, a scris ea.

Actrița și interpretul s-au căsătorit în 2018, după ce și-au început relația în același an.

Cei doi i-au șocat pe mulți când au anunțat că au primit o fiică prin intermediul unei mame surogat în luna ianuarie a anului trecut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel