FOTO Meghan Markle, AROGANȚĂ de 67.000 de dolari. Morgan, ATAC: Avem nevoie de un vaccin să scăpăm de ei

Foto: Instagram @meghanmarkleofficial
Foto: Instagram @meghanmarkleofficial

Meghan Markle a strârnit noi controverse.

Meghan Markle și prințul Harry s-au aflat în ultimele zile la New York, aceasta fiind prima călătorie de când s-au mutat în California, Statele Unite ale Americii. Cei doi au vizitat câteva obiective din metropola americană și s-au întâlnit cu oficialii locului.

În timpul vizitei, cei doi au vizitat mai multe obiective, printre care One World Observatory din interiorul One World Trade Center, cea mai înaltă clădire din SUA. De asemenea, prințul Harry și Meghan Markle au vizitat și Memorialul și Muzeul Național dedicat victimelor atacurilor teroriste din 11 septembrie. Mai mult, Harry și Meghan au participat la Global Citizen Live, un eveniment organizat anual Great Lawn din Central Park, unde au promovat vaccinarea anti-Covid.

Meghan Markle a fost din nou în centrul atenției, atât pentru faptul că și-a revenit spectaculos după nașterea celui de-al doilea copil, cât și pentru ținutele și bijuteriile pe care le-a ales.

În timpul acestor întâlniri, ducesa de Sussex a schimbat mai multe ținute, a căror valoare se apropie de 67.000 de dolari, potrivit Daily Mail, citează peroz.ro

Meghan Markle, parada modei. Câte ținute a schimbat

Conform sursei citate, în prima zi petrecută în New York, când au vizitat Memorialul și Muzeul Național dedicat victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie, Meghan Markle a ales să poarte un pardesiu în valoare de 1872 de dolari, pe care l-a asortat cu pantaloni negri, de 889 de dolari și pantofi cu tocuri Aquazzura, al căror preț se ridică la 3.374 de dolari.

Ulterior, ducesa de Sussex a îmbrăcat o altă ținută, și anume un pardesiu Max Mara, care costă 4.379 de dolari, pe care l-a asortat cu o rochie neagră (561 de dolari) și o poșetă Valextra, a cărei valoare se ridică la 3.421 de dolari. Totodată, ea și-a completat ținuta cu ochelari de soare semnați de un brand celebru, care costă 184 de dolari.

Vineri, Meghan Markle și prințul Harry au fost în Harlem, New York, acolo unde au vizitat o școală. Aici, fosta actriță americană a ales să poarte o ținută burgundy, formată din palton din cașmir (5.840 de dolari), pantaloni evazați și bluză (1.685 de dolari) și pantofi Manolo Blahnik (581 de dolari). În plus, aceasta și-a asortat ținuta cu o curea semnată de Loro Piana, a cărui preț este de 77 de dolari.

Sâmbătă, Meghan Markle a schimbat două ținute. Aceasta a purtat un outfit all beige, format din pantaloni evazați și un top simplu. Soția prințului Harry a ales, însă, să-și completeze ținuta cu un palton din cașmir, dar și cu o brățară Cartier, pe care a completat-o cu un ceas semnat de același brand, al cărui preț este de 12.000 de dolari.

Seara, ea a îmbrăcat o rochie albă, semnată Valentino, a cărui preț se ridică la 4.500 ded olari. Ea și-a completat ținuta cu cercei Cartier, în valoare de 16.500 de dolari, un ceas semnat de același brand și aceeași brățară scumpă, pe care a purtat-o și dimineața. Totodată, ea a ales să poarte niște pantofi negri cu tocuri înalte.

Piers Morgan, nou atac la ducii de Sussex

Piers Morgan vede drept o încercare disperată a cuplului de a fi în atenția publicului. Susține că intenția lor este, de fapt, de a crea o Familie Regală a lor.

"O actriță retrasă din industrie și un prinț pensionar încearcă să se transforme în lideri mondiali (...) Avem nevoie de un vaccin să scăpăm de ei, pentru a ne proteja de acești ipocriți regali", cu scopul de a se îmbogăți scoțând la iveală lucrurile murdare din familia din care au făcut parte, crede Piers Morgan, potrivit dailymail.co.uk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle ???? (@meghanmarkle_official)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Art Of Couture (@theartofcouture)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicolas Rahhal نيكولا رحال (@hautecoutureglobal)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moda, Fashion, Style???? (@_ffashion_world_)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel