Fotbal: Florin Prunea: Vom negocia cu Dusan Uhrin jr, vine la Bucureşti

Antrenorul ceh Dusan Uhrin jr urmează să ajungă marţi la Bucureşti pentru a discuta cu conducerea clubului de fotbal Dinamo preluarea postului de antrenor principal, după întreruperea contractului lui Eugen Neagoe, a declarat pentru AGERPRES managerul general al grupării dinamoviste, Florin Prunea.

'Dusan urmează să vină astăzi în România. Urmează să discutăm atunci când vom fi faţă în faţă, nu este încă antrenorul lui Dinamo, vom discuta. Nu mai avem pe nimeni pe listă deocamdată, el este singurul candidat pentru postul de antrenor. Numai cu Dusan discutăm', a declarat Prunea.

FC Dinamo a anunţat luni seara că a rupt contractul pe cale amiabilă cu antrenorul Eugen Neagoe, care a suferit un infarct miocardic în timpul meciului cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a II-a a Ligii I de fotbal. Antrenorul ceh Dusan Uhrin jr, în vârstă de 51 de ani, a antrenat în cariera sa formaţii precum Mlada Boleslav, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen sau Slavia Praga. În România, Dusan Uhrin a antrenat Politehnica Timişoara, în două rânduri, şi CFR Cluj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel