Florin Zamfirescu și George Burcea, SCANDAL. Val de JIGNIRI: Joacă prin paturi? Cine e ăsta? / Vă înțeleg bătrânețea și nepăsarea!

Florin Zamfirescu și George Burcea sunt în război total. Vezi mesajele de la care a plecat totul și ce acuzații dure face fostul soț al Andreei Bălan. 

Florin Zamfirescu și George Burcea sunt în război total, după ce marele actor l-ar fi jignit pe fostul soț al Andreei Bălan și l-ar fi numit "Casanova".

Astfel, Florin Zamfirescu a scris un mesaj dur pe pagina de Facebook, la care George Burcea a răspuns imediat.

"Dragilor, cine este “actorul” George Burcea? Ce roluri a jucat în scurta-i carieră? Joacă prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe internet și nu am găsit nici un actor cu numele ăsta. De ce jigniți aceasta breaslă? Nu mai aveți nevoie de ea?", a scris Zamfirescu, pe Facebook.

George Burcea i-a dat replica

George Burcea s-a simţit jignit de cuvintele marelui actor, motiv pentru care a dorit să îi dea replica. Mai mult, acesta a ţinut să îi reamintească acestuia că au jucat chiar împreună.

"Dacă nu mă anunţă un coleg de postarea dvs. nu o vedeam nici în următorii 10 ani. Când probabil avea să fie prea târziu pentru unii dintre noi. Dar ghinionul dvs. s-a numit actorul Gigi şi implicit eu, actorul George Burcea care, domnule profesor, a absolvit chiar la ai dvs. colegi de la IATC/ ATF/UNATC, în perioada în care dvs vă pregăteaţi de o pensionare uşoară, domnule.

De atunci am făcut şi eu ce am putut. Să ştiţi că sunt mândru de mine şi chiar ţin capul sus. Nu ca alţii de la institut care n-au ştiut decât sã-l vandalizeze, iar mai apoi să-l abandoneze. Domnule profesor, am şi filmat împreuna la un moment dat. Dar vă înţeleg atât bătrâneţea, cât şi nepăsarea către colegi sau viitori colegi pe care i-aţi antrenat chiar dvs. domnule", a fost replica lui George Burcea, care a continuat cu acuzații şi dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă, de fapt, în cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti. Conform lui, nepotismul a dus la distrugerea acestei instituţii care altădată oferea scenei actori de mare seama.

George Burcea, acuzații dure pentru Florin Zamfirescu

"Din păcate, la facultate tronează de mulţi ani atât incapacitatea celor care conduc şi predau la această instituţie, cât şi lipsa de sânge în instalaţie pe care cu toţii ar fi trebuit cumva, cândva…..să îl deţină. Bineînţeles că dacă aceşti profesori vin plini de frustrare la facultate, vor face fix o băşină cu aceşti copii, căci am văzut cu proprii ochi cum încrâncenarea colegilor dv profesori, băteau statutul de tutore pe care aceştia aveau OBLIGAŢIA sã şi-l asume, căci erau plătiţi de stat sau chiar de noi.

Nu aş dori sã scriu mult nici despre nepotismul care a tronat zeci de ani, stimabile. Nepotism dus la cote maxime şi care, domnule profesor, în loc să facă din nou generaţii de aur, i-au distrus, domnule. Pe româneşte, şi-au bătut joc de scândură, de breaslă şi de copii", a mai scris George Burcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel