Florin Salam, cuvinte dureroase după despărțirea de Roxana Dobre

Florin Salam a decis să vorbească despre despărțirea de Roxana Dobre.

"Nu ne mai împăcăm", a spus Florin Salam, cu o voce stinsă. Și, mai mult decâ atât, el recunoaște că suferă. "Nu prea vreau să vorbesc despre asta, nu e un moment bun. Poate altă dată, când va fi momentul, dar acum nu este...", a mai spus Florin Salam.

În altă ordine de idei, se pare că problemele dintre el și Roxana Dobre sunt mult, mult mai vechi decât s-ar credea. "Nu plecarea ei a fost problema.... Altele ne-au despărțit", a adăugat Florin Salam.

De altfel, de când a plecat Roxana Dobre de acasă, după întâlnirea pe care au surprins-o paparazii Spynews.ro dintre ea și Florin Salam, cei doi nu au mai vorbit mai deloc, ieșirea ei din emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, fiind o surpriză pentru manelist.

Dar, pare-se, oricum, acum nici nu îl mai interesează, cu atât mai mult cu cât are toată familia alături de el și este îngrijit de surorile sale.

[citeste si]

"Zilnic, surorile lui vin să îi aducă mâncare, să aibă grijă de el. Florin suferă, dar știe că îi va trece. Oricum, de fiecare dacă când este întrebat de Roxana, el o compară cu Fănica. Și spune că nu se ridică la nivelul Ștefaniei...", a zis un apropiat de-al artistului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel