FLORIN SALAM a făcut INFARCT

Florin Salam a făcut infarct. Conform primelor informații, în acest momente, starea sa de sănătate este stabilă.

Totul s-a petrecut zilele trecute, iar medicii i-au interzis lui Florin Salam să mai cânte, pentru a nu se epuiza mai rău, riscând să îşi piardă chiar viaţa. Se pare că manelistul a ascultat cu sfinţenie de sfaturile doctorilor, anulându-şi mai multe concerte.

"Nu ştiu dacă fanii îşi doresc să audă ce le spun eu, dar pentru o perioadă nedeterminată Florin Salam nu va mai cânta deloc. Trebuie obligat să facă o pauză. Vocal pentru că şi-a forţat vocea foarte mult, are şi 3-4 cântări într-o singură noapte. Iar psihic este datorită presiunilor care vin mereu.

Sunt presiuni care vin din partea unor indivizi, care vor bani. Sunt oameni care nu au treabă cu această lume şi nu ştiu decât să ceară bani şi nu-i intersează de nimic decât venitul lor. Îi pare foarte rău că s-a ajuns în această situaţie, îi roagă pe toţi să îl înţeleagă şi face tot posibilul să se refacă repede şi să fie din nou prezent la evenimente", a declarat Puiu Iordache, impresarul manelistului.

Betty Salam, fiica lui, a oferit în exclusivitate pentru Cancan date despre tatăl ei: "Avea probleme mai vechi de sănătate, inclusiv un preinfarct. A ajuns, într-adevăr, zilele acestea de urgenţă la spital, s-a simţit foarte rău. Dar, decizia de a nu mai cânta, îi aparţine lui în totalitate!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel