Florin Piersic, Doctor Honoris Causa Artis. Ce oraș susține pentru titlul de Capitală Europeană

Florin Piersic s-a declarat adesea foarte ataşat de oraşul său natal, Cluj-Napoca, însă acesta nu îl va susţine pentru titlul de Capitală Culturală Europeană.

Aflat luni la Universitatea de Vest din Timişoara, unde a primit titlul de Doctor Honoris Causa Artis, marele actor a fost întrebat dacă susţine Timişoara în bătălia pentru Capitală Culturală Europeană, cu toate că este din Cluj, scrie ziuadecluj.

"Eu nu pot să mă împart chiar aşa între Cluj și Timișoara, dar țin la dumneavoastră, mai ales că acum sunt Doctor Honoris Causa. Eu cred că o să fiu cu dumneavoastră în toată această Capitală Culturală Europeană pentru că îmi doresc să reușiți asta. O să văd ce se întâmplă la Cluj", a spus Piersic.

Citește și: Medeea Marinescu și Florin Piersic, copleșiți de surpriza primarului din Bușteni, Emanoil Savin

Actorul a făcut şi o glumă în încheiere. Acesta a dorit să ştie în ce an doreşte Timişoara să devină Capitală Culturală Europeană, iar acesta a înţeles 2029, în loc de 2021.

„2029? Îmi pare rău, nu o să mai fiu demult. Decât cărămidă... nu cărămidă, țiglă pe casă o să fiu. E foarte mult până atunci, oricum este superb ce îmi spuneți", a precizat Florin Piersic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel