Florin Iordache: Moțiunea de cenzură, dezbatere și vot sâmbătă, la ora 11:00

Roxana Neagu / 02 oct 2019 / 11:06 Salveaza PDF Comentarii

Florin Iordache a anunțat că moțiunea de cenzură va fi citită astăzi și că va fi votată sâmbătă. 

”Programul pe care Birourile Permanente Reunite l-au stabilit: Pentru astăzi la ora 15:00 e citirea și sâmbătă la ora 11:00 dezbaterea și votul. Ce a invocat domnul Ponta la ieșire este că dacă nu va fi cvorum va urma un nou BPR care va stabili o altă dată a moțiunii.” a explicat Florin Iordache.

”Eu am invocat următorul lucru: cei 237 care au semnat înseamnă că au și citit ceea ce au semnat. În consecință, se pot exprima și sâmbătă, și vinerea, și joia. Deci care e diferența că exprimă votul vinerea sau sâmbăta?” a declarat Florin Iordache. 

”Regulamentar, ziua de sâmbătă vine exact la trei zile de la prezentare” a explicat Florin Iordache, care a adăugat că ”înțeleg că e o urgență să fie debarcat acest guvern”, motivând astfel alegerea zilei de sâmbătă.

El anunță că parlamentarii PSD vor fi prezenți pentru a nu vota, dar a da semnalul că-i interesează moțiunea de cenzură. Dacă parlamentarii opoziției vor boicota, Florin Iordache este de părere că vor demonstra că este un demers populist. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28