Florin Călinescu, tragedie în familie. Actorul este în doliu

O tragedie a avut loc, vineri, în comuna Băbana, acolo unde un bărbat a fost găsit fără suflare după ce s-a sinucis. 

Ion Sorescu, de 61 de ani, vărul lui Florin Călinescu, a fost descoperit de unul dintre fiii lui, informează curier.ro. Omul zăcea atîrnat în ştreang, în grajd. În anii trecuţi a mai avut tentative de suicid. Ion Sorescu era văr primar cu actorul şi omul de televiziune, Florin Călinescu.

Descoperirea macabră a fost făcută de Mihail, fiul lui Ion Sorescu. Bărbatul a văzut că tatăl său nu mai dă nici un semn prin curte şi a pornit să-l caute. L-a descoperit atîrnat în ştreang, în grajd. Sperînd că îl mai poate salva, omul a tăiat ştreangul şi a sunat imediat la 112. Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a mers la Băbana, însă medicul nu a reuşit să mai facă altceva, decît să constate decesul victimei.

A fost sesizată Poliţia, cercetările la faţa locului fiind efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piteşti. Oamenii legii au eliminat suspiciunile cu privire la deces, după ce au constatat că pe cadavru nu există alte semne de violenţă în afara şanţului specific de pe gât, mai informează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel