Florin Călinescu: Sunt ca oaia din Miorița. Despre mine pot să spun orice? Nu mă taxează CNA-ul?

Florin Călinescu a explicat, în stilul său, de ce nu a plecat din țară și de ce nici nu va pleca vreodată.

Invitat la Realitatea Tv, joi seara, actorul Florin Călinescu a fost întrebat de ce tocmai acum s-a gândit să intre în politică și de ce nu a plecat din țară:

"Pentru că nu se mai putea. Sunt ca ăla din Miorița. Ca oaia din Miorița! Nu mai îmi pria iarba, nu mai îmi plăcea apa... Știți ce se întâmplă? Totul pornește de la faptul că vine un moment în care te gândești: Ce faci? Pleci din țară... te retragi la sihăstrie... îți schimbi meseria? Sau faci ceva care să-ți schimbe cumva destinul. Nu înțeleg treaba asta cu plecatul din țară. Am fost, mă duc, mă plimb", a spus Călinescu.

"Oamenii pleacă de mii de ani de acasă și se va mai pleca. Nu-mi pun problema să plec vreodată din această țară. Dacă mă mai întreabă dacă mai vreau să joc un Hamlet... poate Falstaff sau Cocoșatul de la Notre Dame. Sunt roluri foarte frumoase și pentru oameni expresivi ca mine, nu numai pentru frumoși și deștepți. Pot să joc și un oligofren, un tâmpit, un cocoșat, un pitic... Despre mine pot să spun orice? Nu mă taxează CNA-ul?", a încheiat Florin Călinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel