Florin Călinescu, dat de GOL. Ce a spus despre noua sa IUBITĂ: Stai, mi s-a pus în junghi. De ce râzi, mă?

Foto: Youtube Micutzu
Foto: Youtube Micutzu

Ce a spus Florin Călinescu despre "noua lui iubită".

După ce și-a dat demisia de la PRO TV, acolo unde era jurat în emisiunea "Românii au Talent", Florin Călinescu s-a mutat la Prima TV, unde are propria emisiune. Odată cu demisia, Florin Călinescu a devenit mult mai activ pe rețelele de socializare, și mai nou, participă în podcasturile vedetelor.

Recent, Florin Călinescu, în vârstă de 65 de ani, a fost prezent în podcastul de pe YouTube al lui Micutzu, acolo unde a vorbit despre noua sa "iubită" și despre schimbările din viața lui. 

Florin Călinescu: Am o gagică acum, începem joi și terminăm prin februarie.

Micutzu: Relația?

Florin Călinescu: Vorbim de relații aici?

Micutzu: Păi, nu știu, ați zis că aveți o gagică…

Florin Călinescu: Stai, stai. Mi s-a pus în junghi. E complicat la vârsta asta, sexul nu mai este…dacă nu ai dragoste…știi cum e. Dacă e dragoste, te gândești, fugi despletită…De ce râzi, mă? Eu recunosc când sunt îndrăgostit, am o perucă de la Tanti Florica.

Mai mult, Florin Călinescu a glumit și în ceea ce privește relațiile la o vârstă mai înaintată. Actorul și omul de televiziune a dezvăluit că a încercat să se apropie de o femeie misterioasă, însă au existat câteva probleme.

"Dacă mă mai sună și îmi spune: "Te-am văzut la televizor aseară. Ce mai faci, mai trăiești?", Conversațiile la noi bătrânii sunt: Ce mai faci, mai trăiești? Hai să vedem. În timp ce pleci spre Focșani zici: "Văd lumânări, flori la poartă. Ce se întâmplă? Păi, doamna Matilda". Și dai replica prostului", a mai spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu, despre plecarea de la PRO TV: GĂURI în perdea! Cel mai nasol în viață este să nu poți să GREȘEȘTI

Acesta a explicat că lipsa de comunicare l-a făcut să își dorească să renunțe la colaborarea pe care a avut-o, făcând referire la emisiunea Românii au Talent.

"Traseele s-au complicat la PRO TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni. Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. La alte posturi sunt tocmite..", a spus Florin Călinescu în podcast-ul lui Micutzu.

De asemenea, Florin Călinescu a discutat și despre greșelile pe care le-au făcut reprezentanții postului de televiziune. Fostul jurat a explicat că totul are legătură cu noile emisiuni aduse în fața telespectatorilor.

"Cel mai nasol în viață este să nu poți să iei o hotărâre, să nu poți să greșești. Păi cât s-a greșit la Pro TV să se vadă anumite formate, căutam actori, căutam formate scrise de români…dacă și acum Pro TV se ține cu Las Fierbinți, cu Românii au talent și toate formatele lăsate de Sîrbu, restul, cam tot ce a venit după aceea, găuri în perdea", a adăugat Florin Călinescu.

"Spiritul PRO nu mai există!"

"Nu am obosit de atâta ProTV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature.

Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul PRO nu mai există! Nu am obosit de atâta PRO TV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile.

Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo. (...) Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat", a declarat Florin Călinescu, la Aleph News.

Florin Călinescu a reamintit că nu este prima dată când pleacă de la PRO TV, însă de data asta e hotărât, pentru că nimic nu-l mai leagă de postul de televiziune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel