Florin Călinescu a fost diagnosticat cu o cumplită boală. ”Poți să fii Ioana d’Arc sau Hercule...”

Sursă foto: Facebook (Florin Călinescu)
Sursă foto: Facebook (Florin Călinescu)

Florin Călinescu a suferit de o cumplită boală oncologică. Actorul a vorbit despre momentele cumplite. 

Florin Călinescu, celebrul și îndrăgitul om de televiziune, a trecut în urmă cu aproximativ trei ani printr-o experiență care i-ar înmuia genunchii chiar și celui mai puternic om. 

”Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu pentru Click.ro

În urma diagnosticului, fostul jurat al emisiunii de divertisment ”Românii au Talent” a fost supus unei intervenții cu microchirurgia Mohs, o nouă metodă la care se apelează pentru tratamentul cancerului cutanat. 

”Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul. N-am o problemă…până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui”, a mai precizat actorul.

Florin Călinescu, despre plecarea de la PRO TV

Florin Călinescu este una dintre vedetele care și-au dat în ultimele luni demisia de la PRO TV.

Chiar dacă la început nu a invocat niciun motiv anume, fostul jurat de la "Românii au Talent" a revenit cu detalii.

La început, Florin Călinescu a spus că PRO TV s-a schimbat mult, că "spiritul PRO nu mai există" și că este vorba "doar de puterea unui brand de telecomandă".

"Nu am obosit de atâta ProTV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel