Florin Busuioc, infarct. Nuami Dinescu: Aș fi putut fi eu. El a avut noroc..

Nuami Dinescu
Nuami Dinescu

Florin Busuioc, ''Busu'', cum îl știu toți, a suferit un infarct marți seară, în timpul unui spectacol la Craiova. Nuami Dinescu a transmis un mesaj.

Florin Busuioc, prezentatorul meteo de la Pro TV, a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Craiova și resuscitat. Busu a fost operat în cursul nopții de marți spre miercuri pentru a i se monta un stent la SJU Craiova și transferat la Institutul "C.C. Iliescu" din Bucureşti, în cursul zilei de miercuri.

Nuami Dinescu și-a exprimat îngrijorarea față de cazul prezentatorului Pro TV.

"Nu cred că ne va ajuta vreodată în viață asta goana după audiență, căutând emoția cu orice preț, când situația în sine e destul de emoționantă până la disperare. Busu și cu mine suntem de o seamă, inevitabil mi-a trecut prin mine că aș fi putut fiu eu sau oricare dintre oamenii care își duc viață în văzul publicului, oameni care se consumă enorm în timpul unui act artistic. Nu va ajuta cu adevărat senzaționalul cu orice preț în detrimentul respectării adevărului, doar înțelegând zilnic unde e hibă putem să încercam să reparăm. Mă rog, să repare cei ce au în mână pâinea și cuțitul. El a avut noroc, nu cred că așa vom putea trăi, mergând la noroc. Mulțumim pentru șansa lui", este mesajul lui Nuami Dinescu după aflarea veștii, potrivit spynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel