Flavia și Codin Maticiuc s-au despărțit

Codin Maticiuc s-a despărțit de Flavia de la "Neatza cu Răzvan și Dani". Iubirea nu i-a ținut pe cei doi mai mult de două luni.

"Codin și Flavia nu mai sunt împreună după vacanță americană. Deși s-au distrat de minune la Miami și păreau să formeze perechea ideală, cei doi au ajuns, acum, într-un punct în care nu mai pot fi împreună! Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu adevărat în viața lor, dacă au ajuns să ia această decizie radicală, cert este că despărțirea s-a produs în urmă cu două săptămâni și, de atunci, toată iubirea s-a șters cu buretele. Mai mult, Flavia a decis să nu îl mai urmărească nici pe adresele de socializare, semn că separarea a fost una destul de dureroasă", au dezvăluit persoane din preajma lui Codin Maticiuc pentru Wowbiz.

[citeste si]

Pe de altă parte, el și-a reluat viața obișnuită. El a fost văzut deja în cluburi, în compania prietenilor, destul de relaxat, iar în weekendul trecut, s-a dus la munte, pentru o mică relaxare alături de apropiați. Flavia de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a ales să se axeze pe cariera profesională și să stea liniștită, cel puțin o perioadă, în viață amoroasă, mai scrise sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel