Flavia, de la Răzvan și Dani, nou iubit

Flavia Mihășan, de la Răzvan și Dani are un nou iubit. Paparazzii l-a fotografiat pe noul bărbat din viața "vecinei" de la Antena 1. 

La scurt timp după ce a rămas singurică, Flavia Mihăşan s-a reîndrăgostit, iar norocosul este un cunoscut blogger de la noi! Bărbatul a aplicat o strategie ca în filme pentru a o vizita în toiul nopţii, fără să fie recunoscut.

S-a deghizat din cap până în picioare, apoi a apelat la un apropiat, care l-a dus până în faţa blocului în care locuieşte blondina, ascuns într-o... Dacie! Cunoscutul blogger nu a uitat totuşi să fie cavaler, astfel că a ieşit din maşină având în mână o punguţă frumoasă de cadouri. Apoi şi-a petrecut noaptea alături de iubita lui.

Momentan, nici Flavia, nici noul ei partener, nu par gata să îşi asume relaţia. Ce-i drept, "vecina" nu a reacţionat nici atunci când a apărut în presă vestea că s-ar fi despărţit de logodnicul ei, la scurt timp după ce vorbiseră public atât despre întemeierea unei familii, cât şi despre dorinţa Flaviei de a deveni mămică de fetiţă, relatează cancan.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel