Fiul lui Jackie Chan, arestat pentru acuzații legate de droguri

Jaycee Chan, fiul celebrului actor de arte marțiale Jackie Chan, a fost arestat.

Acuzațiile sunt legate de droguri, la aproape o lună după ce poliția l-a reținut la Beijing pentru că fuma marihuana, informează joi EFE.

Procuratura districtului Dongcheng din capitala chineză a confirmat arestarea lui Jaycee Chan, și el actor, pe care l-a acuzat că "oferă găzduire consumatorilor de stupefiante", o infracțiune care i-ar putea aduce până la trei ani de închisoare. Confirmarea arestării arată că dosarul împotriva lui Jaycee avansează. Acum autoritățile vor lua decizia dacă îl incriminează penal.

Jaycee Chan, 32 de ani, a fost arestat de poliție la 14 august împreună cu prietenul său taiwanez, tot actor, Ko Chen-tung, 23 de ani, pentru consum de droguri într-o unitate pentru masajul picioarelor din Beijing. Agenții au confiscat peste 100 de grame de marihuana la domiciliul lui Chan.

Având în vedere că drogurile au fost găsite acasă la el, fiul lui Jackie Chan este pasibil de acuzații mai grave decât actorul taiwanez Kai Ko, care a apărut recent într-o campanie antidrog. Ko a fost sancționat cu 14 zile de detenție administrativă după ce a recunoscut că a fumat marihuana.

Consumul de droguri, eradicat aproape total în China în epoca lui Mao (1949-76), s-a reluat în ultimele decenii odată cu dezvoltarea economică. Drogurile de sinteză, precum metamfetamina, sunt foarte populare în metropole ca Beijing sau Shanhai, iar printre cei care le consumă se numără copii ai elitelor politice și artistice ale țării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel