Fiul Angelinei Jolie, prima reacție publică despre relația cu Brad Pitt: "Va fi ceea ce va fi"

Maddox, fiul lui Brat Pitt și al Angelinei Jolie a răspuns pentru prima dată întrebărilor jurnaliștilor despre relația cu tatăl lui, dar și despre o posibilă vizită a actorului în Coreea de Sud, locul în care a plecat băiatul la studii.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit de peste trei ani şi până acum toţi copiii lor erau protejaţi de ochii presei, fiind în custodia părinţilor lor celebri.

Însă noua etapă care a început pentru Maddox Jolie-Pitt, admis la prestigioasa instituţie privată Yonsei din Seul, unde tânărul va studia biochimia, îl lasă la cheremul ziariştilor, relatează online cotidianului spaniol La Vanguardia.

Pentru prima oară, Maddox a acceptat să răspundă la o întrebare legată de relaţiile cu tatăl său Brad Pitt cu care se ştie că a avut o dispută în 2016, când actorul consumase alcool la bordul avionului cu care călătorea întreaga familie.

Vezi și: Andreea Bălan, ultimele dezvăluiri înainte de nuntă. Ce surprize a pregătit

Va fi ceea ce va fi

Maddox se afla în campusul universităţii când un ziarist l-a întrebat despre o posibilă vizită a actorului în Coreea de Sud.

"Nu ştiu nimic despre asta", a răspuns tânărul, despre o eventuală vizită a tatălui său. Când reporterul l-a întrebat dacă relaţiile dintre el şi tatăl lui s-au terminat, Maddox a refuzat să dea alte detalii: "Va fi ceea ce va fi", a răspuns el.

Tânărul este foarte legat de fraţii şi de mama sa, prin urmare se va repeta imaginea care a făcut înconjurul lumii în care Angelina Jolie a fost văzută conducându-şi fiul la începerea cursurilor universitare.

Mai greu de văzut în capitala sud-coreeană va fi însă Brad Pitt, deoarece relaţiile dintre ei nu prea s-au îmbunătăţit de la disputa din 2016, unele mass-media amintind chiar de ore de psihoterapie la care au mers împreună pentru a-şi depăşi diferenţele.

Cel mai mare dintre cei şase copii

Maddox, în vârstă de 18 ani, este cel mai mare dintre cei şase copii ai Angelinei şi ai lui Brad.

Angelina Jolie l-a adoptat pe Maddox în Cambodgia în 2002, iar apoi pe ceilalţi doi copii Pax, 15 ani, şi Zahara, 14 ani. Ulterior s-au născut şi cei trei copii biologici ai cuplului - Shiloh, 13 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, în vârstă de 11 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel