”Firicel” din Las Fierbinți, noi probleme. Actorul Toma Cuzin, un nou proces

Firicel
Firicel

”Firicel” din Las Fierbinți are din nou probleme. După ce a fost cercetat de DIICOT după ce a fost prins cu droguri, actorul Toma Cuzin ajunge din nou în sala de judecată.

Zilele trecute, "Firicel" şi soţia sa au dat în judecată o instituţie bancară la care au făcut un credit imobiliar, solicitând demararea procedurii de dare în plată. Pentru că iniţial banca refuzat să le ia imobilul, solicitând banii datoraţi de actor şi nevastă, cei doi au decis să joace ultima carte, chemând conducerea băncii în faţa magistraţilor.

La începutul acestui an, după un proces lung, în care a fost nevoit să dea explicaţii în faţa judecătorilor alături de soţie, "Firicel" a fost obligat să plătească datoriile de la întreţinere, în timp ce asociaţia de proprietari a fost obligată să achite cheltuielile de judecată", informează Spynews.

Firicel" a fost citat în faţa magistraţilor şi într-un alt dosar, mai "delicat", în care fusese acuzat de trafic de droguri. După ce procurorii DIICOT au găsit asupra actorului aproape două grame de cannabis şi două grindere, aceştia au decis să claseze cauza, considerând că "Firicel" merită o a doua şansă. Astfel, DIICOT a renunţat la acuzaţii, motivând că "în cauză nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin", mai scrie sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel