Firicel din Las Fierbinți, în vizorul DIICOT: Prins cu droguri în Vama Veche

Actorul Toma Cuzin, cunoscut ca "Firicel" în celebrul show de televiziune "Las Fierbinți" este urmărit de problemele trecutului. El a fost prins în urmă cu zece ani cu droguri în Vama Veche.

Totul pare să se îndrepte spre rezolvarea situației, pentru că recent,  Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, care a adresat, în urmă cu doar câteva zile, o cerere de confirmare de renunțare urmărire penală pe numele lui Toma Cuzin. 

"In urma raziilor efectuate in noaptea de sambata spre duminica, in statiunile de pe litoral, lucratorii BCCO au prins in flagrant opt turisti care aveau asupra lor stupefiante pentru consumul propriu, printre ei numarandu-se si un actor al Media Pro Pictures. Este vorba despre Cuzin Toma, in varsta de 30 de ani, din Bucuresti, care detinea impreuna cu A.M.D., o studenta in varsta de 22 de ani, trei grame de hasis si un gram de marijuana procurate de la un traficant din capitala. Cei doi au fost surprinsi de oamenii legii in jurul orelor 4.00, in zona clubului „Expirat”, din statiunea Vama Veche”, scria pe 15 august 2007, ziarul Telegraf.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel