FINALA ASIA EXPRESS, 22 aprilie. Marele CÂȘTIGĂTOR. Cine a luat PREMIUL de 30.000 EURO

FINALA ASIA EXPRESS, 22 aprilie
FINALA ASIA EXPRESS, 22 aprilie

FINALA ASIA EXPRESS, 22 aprilie. Chef Sorin Bontea - Răzvan Fodor și Speak - Ștefania sunt cele două echipe care s-au luptat pentru marele premiu de pe Drumul Comorilor.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat premiul de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai "Asia Express"

Prin ce probe au trecut cele două echipe finaliste


FINALA ASIA EXPRESS, 22 aprilie.  Nu ratați miercuri seara, de la ora 20:30, un nou episod Asia Express, doar pe Antena 1!

FINALA ASIA EXPRESS, 22 aprilie.  Ediția din această seară continuă cu noi provocări pentru cele două echipe rămase în competiție. Vom afla prin ce probe dificile vor mai trece și cine va câștiga marele premiu.

FINALA ASIA EXPRESS, 22 aprilie.  După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cele două echipe formate din Sorin Bontea - Răzvan Fodor, Speak - Ștefania sunt gata să dea tot ce au mai bun,  într-o cursă plină de adrenalină, pentru marea amuletă de 30.000 euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător Asia Express.

Declarațiile concurenților înainte de cursă

"Pentru mine, este prima dată când ajung într-o finală. Mie treaba asta îmi dă un pic de panică pentru că nu știu cum să reacționez. Eu mă așteptam ca în etapa a treia să plec acasă. Nu-mi vine să cred", a spus Speak.

"Așteptăm momentul ăsta de când am venit, cursa pentru finală și pentru marea comoară. Nu ne-am gândit că vom ajunge până în finală", a spus Sorin Bontea. "Am zis că undeva în etapa patru, cinci plecăm", a completat Răzvan Fodor. 

Concurenții primesc întrebări din partea fostelor echipe

Cursa pentru premiul cel mare a început iar cele două echipe trebuie să raspundă corect la întrebările venite din partea foștilor concurenți. Prima întrebare a venit pentru Speak și Ștefania, de la Alex Velea și Mario Fresh. 

 

Proba cu mâncare, bătăi de cap pentru cele două echipe 

 

Ruleta cu mâncare este una dintre probele prin care trebuie să treacă vedetele din cele două echipe, pentru a primi o cheie și o piesă de puzzle. Dacă în etapa trecută s-au ferit de tofu împuțit, se pare că norocul nu a mai fost de partea lor. Speak și Ștefania au fost nevoiți să mânânce două porții de tofu împuțit, una de capete de pește și intestine și una de pepene amar, în timp ce Răvan și Sorin au nimerit două porții de noodles cu intestine de porc, pepene amar, sânge de porc și tofu împuțit.

"Era ceva foarte scârbos", a spus Ștefania. "E ceva foarte nasol, îți dă senzația de muci", a completat și Sorin Bontea. 


Rezolvarea unui puzzle i-a pus în dificultate pe finaliştii din Asia Express


 

Finaliștii, mesaje de la familie

Finaliștii Asia Express au primit mesaje de la familie, înainte de ultima probă din competiție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel