Fiii lui Florin Piersic, mesaje pentru marele actor: Ia-ți pastilele și ai grijă de tine! Vin vremuri interesante și nu vrei să le pierzi, da?

Foto: Facebook Florin Piersic / Florin Piersic Jr / captură Antena 3
Foto: Facebook Florin Piersic / Florin Piersic Jr / captură Antena 3

Cei doi fii ai lui Florin Piersic au transmis un mesaj emoționant pentru marele actor. Alte nume mari din lumea artistică i-au transmis mesaje maestrului Florin Piersic, de ziua lui.

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiţi și respectați actori din țara noastră, împlinește astăzi vârsta de 86 de ani.

Cu această ocazie, într-o intervenție specială la Antena 3, cedi doi fii ai lui Florin Piersic i-au transmis actorului câte un mesaj. 

Așa cum și-a obișnuit publicul, Florin Piersic Jr., care i-a moștenit talentul tatălui său, a transmis un mesaj amuzant. 

"Florin Piersic nu este un actor, ci este o instituție. Nu, nu citesc de nicăieri, ci spun din mintea mea. Magnetism, carismă... îmi pare rău că n-ai rămas în America sau că nu te-ai născut în America. Era mișto! Eu n-aș fi fost pe lumea asta, dar era mișto pentru tine, pentru că acum aveai o vilă la Los Angeles, reședință în Miami, apartament la New York... Uite, tehnologia avansează incredibil și eu zic așa: stai liniștit, că acum faci 86, dar când o să ai 94, ei o să inventeze deja mașina timpului, vor fi inventat deja. Și atunci de sui în ea și te duci unde vrei tu înapoi ca să te întâlnești cu toate femeile alea frumoase pe care le-ai amețit de n-au mai știut pe ce lume sunt.

Așa că ia-ți pastilele și ai grijă de tine, da? Vin vremuri interesante și nu vrei să le pierzi, da? Deci, La mulți ani, tânărul meu prieten! Îți urează bătrânul junior", a declarat Florin Piersic Jr. 

"La Mulți Ani, dragă tată! Te iubesc și îmi doresc să te am lângă mine încă foarte, foarte mulți ani de acum în colo. Sunt mândru că ești tatăl meu și te iubesc!", a spus cel de-al doilea copil al actorului, Daniel Piersic.

Ștefan Bănică Jr, Carmen Tănase, Alexandru Arșinel, Irina Loghin, Claudiu Bleonț, mesaje pentru Florin Piersic

"La mulți ani, Florine! Să fii sănătos și să te bucuri și să ne bucuri încă 100 de ani de acum în colo. Știi că vă iubesc, și pe tine, și pe Florinel și să petreceți cât mai mult timp împreună. Să fiți sănătoși și tu, și ai tăi și astăzi, de ziua ta, să faci ce-ți place și cu cine-ți place. La mulți ani!", a spus Ștefan Bănică Jr. 

"Florin, eu aș vrea să le mulțumesc părinților tăi, Dumnezeu să-i țină în lumină, că te-au adus pe tine pe lume ca să ne faci pe noi să ne simțim importanți, fericiți, emoționați. Să-ți dea Dumnezeu multă sănătate. Te iubesc, te respect, de admir și mă plec în fața ta! La mulți ani, Florin!", a spus Carmen Tănase.

"Dragă Florin, din spatele Teatrului Național, un frate al tău mai mic, și la propriu și la figurat îți spune la mulți ani. Din spatele acestui teatru în care ani de zile ai transpirat, ai fost emoționat, ai fost victimă și erou în funcție de rol! Pentru mine a contat o zi când împreună, în turneu, am rămas cu tine pe plajă la Mamaia și ai spus: Mai intru să mai fac încă o baie când Soarele apunea și lumina bătea peste tine. Când ai ieșit din valuri, cu statura ta, cu farmecul tău, cu viața și viul din tine, cu însuflețirea ta, am zis: Da, există oameni care s-au născut din iubirea zeilor cu muritorii.

Pentru acei muritori care te iubesc îți spun Te iubesc! și să-ți rămână însuflețirea vie!", i-a transmis și Claudiu Bleonț.

"Florine, îi mulțumesc lui Dumnezeu că astăzi am prilejul să-ți spun la mulți ani. Multă sănătate, multă fericire, multe împliniri și vei rămâne flacără vie, datorită faptului că sunt atâtea filme pe care le-ai făcut, că ești foarte frumos, ai fost și vei rămâne. Anii de acum înainte vor deveni mai frumoși decât ce au fost", a spus și Irina Loghin.

"Eu sunt spectatoarea cea mai bună a lui Florin! Râd cel mai repede și plâng cel mai repede la tot ce spune. Să fii în continuare sănătos, să mă faci să râd în continuare", i-a spus și Rodica Popescu Bitănescu.

"O împletire dintre o zeitate și un pământean. Eu socotesc zi națională ziua în care Florin Piersic s-a născut", a spus Florin Zamfirescu.

"Ce Dumnezeu să spune despre tine? Marea bucurie o faci tu acestui neam, acestui popor de atâția ani... că exiști. În numele meu, al familiei male, îți mulțumesc că exiști și te rog să continui", a spus Alexandru Arșinel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel