Urmărește emisiunea live


Fiica lui Moculescu este grav bolnavă

Nidia Moculescu, fata Marianei și a lui Horia Moculescu are grave probleme de sănătate. După ce, în urmă cu 6 luni, a fost nevoită să își extirpe una dintre cele două trompe uterine, Nidia a aflat că acum trebuie să își scoată și cealaltă trompă rămasă.

După ce a avut probleme cu drogurile, anul trecut, fiica lui Moculescu și-a scos o trompă și un chist. Suferința Nidiei nu se oprește aici. Aceasta trebuie să își extirpe și cea de-a doua trompă uterină. Din păcate, ea nu va mai putea face copii pe cale naturală.

(w670)

"Da, am probleme de sănătate. E o problemă foarte delicată, nici nu ştiu cum să spun pentru că nu e uşor. Anul trecut am avut o intervenţie chirurgicală prin care mi-am scos o trompă necrozată. Am stat într-o tensiune maximă. Avea 10 cm, ştiam că îmi voi pierde ambele ovare în operaţie, dar medicii au ales să îmi scoată doar o trompă. Am făcut ieri un control şi acum trebuie să scot şi cealaltă trompă. Nu mai funcţionează. Pe cale naturală nu voi avea copii. Nu am gene bune eu, bunicile mele au murit de cancer", a mărturisit Nidia Moculescu în direct, la Wowbiz. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel