Fiica lui Ivan Patzaichin, gest uimitor la înmormântare. Discurs sfâșietor: A fost Ivan inimă de aur

Foto: Facebook Ivan Patzaichin
Foto: Facebook Ivan Patzaichin

Fiica lui Ivan Patzaichin a ținut un discurs sfâșietor la înmormântarea canoistului.

Ivan Patzaichin a fost înmormântat pe 7 septembrie, la cimitirul Bellu din Capitală. 

A fost "Ivan inimă de aur"

 

Deși emoțiile au copleșit-o, Ivona Beatrice a reușit să spună câteva cuvinte în memoria marelui campion, iar printre altele, a spus că atât pentru ea, cât și pentru alți oameni, el a fost "Ivan inimă de aur", asta pentru că el își dorea să facă fericit pe toată lumea, punându-se de multe ori pe el pe locul doi. 

Fata lui Ivan Patzaichin s-a străduit să facă față emoției puternice, în ziua în care-și înmormântează tatăl, însă Odată cu sosirea onorurilor militare, ea și mama ei au început să plângă în hohote.

"Sper să rezist emoţiei şi să pot spune acum câteva cuvinte despre tatăl meu. În aceste zile am realizat că tata nu a fost iubit de multă lume, a fost iubit de toţi oamenii de pe pământ. Pentru mine, pentru mulţi, pentru toţi, tata a fost Ivan inimă de aur", a spus fiica lui Ivan Patzaichin la înmormântare.

"Nu-i plăcea să vadă pe nimeni trist. A iubit oamenii, sportul, teatrul, animalele iar pe mine şi pe mama ne-a adorat"

Ivona Beatrice și Ivan Patzaichin au avut mereu o relație bună, iar tânăra a recunoscut că uneori îl mai "necăjea", atenționându-l că este prea bun pentru această lume. Nu de puține ori, el se punea pe locul doi, doar pentru a-i face fericiți pe ceilalți.

"Eu de multe ori îl mai necăjeam, îl atenţionam că e prea bun. Când mânca şi îşi ducea furculiţa la gură, cineva îl ruga să facă o poză. De fiecare dată lăsa furculiţa plină înapoi, se ridica şi zâmbea.

Acesta era tatăl meu. Nu-i plăcea să vadă pe nimeni trist. A iubit oamenii, sportul, teatrul, animalele iar pe mine şi pe mama ne-a adorat", a mai spus ea.

Valeria van Groningen, după moartea lui Ivan Patzaichin: O undă de șoc

Multiplul campion olimpic şi mondial la canoe Ivan Patzaichin, care a decedat, duminică, la vârsta de 71 de ani, a fost înmormântat, marţi, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu din Capitală.

O țară întreagă plânge în urma legendarului canotor. Printre ei, și marii sportivi ai României regretă plecarea mult prea devreme a lui Ivan Patzaichin.

Valeria van Groningen, fostă Răcilă, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre dispariția marelui sportiv Ivan Patzaichin. Au fost prieteni buni, colegi de generație și i-a legat pasiunea pentru același sport și aceeași dorință de a face performanță.

Ce a declarat ea, vezi mai departe pe SPECTACOLA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel