Urmărește emisiunea live


Femeia ”ca o gură de aer proaspăt” pentru prințul Harry. Alături de cine se regăsește în SUA, în timp ce Meghan ”a devenit obsedată”

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Pentru Prințul Harry, cel care a renunțat la viața de la curtea regală din Marea Britanie pentru soția sa, Meghan Markle, Statele Unite ale Americii n-au fost chiar o surpriză plăcută. Se pare că i-a fost greu să se acomodeze noii vieți. Deși nu a vorbit niciodată despre asta, apropiații cuplului rebel al familiei regale britanice au tot dat declarații presei, prin care au lăsat să se înțeleagă că lucrurile nu sunt tocmai roz, așa cum vrea Meghan să dea impresia. 

Ultimele vești din SUA sunt că prințul Harry începe să se obișnuiască cu noua viața și asta datorită unei femei, care nu e Meghan Markle. Conform informațiile din presa americană, citate de unica.ro, prințul Harry se pare că se simte perfect în compania celebrei cântărețe Adele. În trecut, Adele spunea despre Harry: ”Chiar dacă am zis că nu aș ieși niciodată cu un roșcat, este vorba de Prințul Harry! Aș deveni o adevărată Ducesă atunci”. 

Obsesia lui Meghan

Se pare că Meghan și Harry sunt vecini cu Adele în Los Angeles. ”Nu este ca și cum Harry a încercat să își ascundă prietenia cu Adele, dar Meghan nu și-a dat seama că se întâmplă ceva. A devenit obsedată să demonstreze că viața lor acolo este așa cum a plănuit-o, în ciuda a tot ce se întâmplă în lume, așa că nu și-a dat seama că poate Harry ar căuta confort alături de o altă femeie”, a declarat o sursă apropiată familiei pentru New Idea.

”Adele e ca o gură de aer proaspăt”

”Faptul că iese cu Adele l-a făcut să regăsească puțin din vechea normalitate. Ea este extrem de amuzantă și adoră să bea din când în când, așa cum o făcea și Harry înainte de a o întâlni pe Meghan. Adele este ca o gură de aer proaspăt în viața lui tumultoasă din LA”, a mai spus sursa. 

Relația dintre Adele și Harry nu e una romantică, ei doar apreciind unul compania celuilalt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel