Feli, în lacrimi din cauza COVID-19. "Vă daţi seama ce vremuri trăim... că ne batem pe hârtie igienică"

Cu lacrimi în ochi, Feli a făcut un apel la populație prin intermediul rețelelor de socializare. Iată ce a spus artista.

"Aseară, mi-am impus să visez frumos. Am visat într-o lume în care lumea era bună... toată lumea era bună cu toată lumea. Trăiam într-o lume în care dacă mergeam la cumpărături, nu goleam rafurile şi oamenii nu erau atât de egoişti, cum se pare că sunt. Am visat că oamenii cumpărau o pâine, nu luau şase şi că se gândeau cel puţin la bătrânei", a transmis Feli pe Instagram Stories.

"Vă daţi seama ce vremuri trăim"

"Situaţia asta de panică şi de tot ce se întâmplă acum se pare că scoate tot ce e mai rău din noi. Şi să ştiţi că mie nu îmi place vorba aia: Fiecare e pentru el. Nu ar trebui să fie fiecare pentru el... ar trebui să ne gândim unii la ceilalţi... Că oameni suntem! Dar, dacă stau să mă gândesc, nu ştiu dacă vă place vorba asta: Oameni suntem, pentru că se pare că... unii oameni sunt atât de mici.

Vă daţi seama ce vremuri trăim, că ne batem pe hârtie igienică... pe hârtie igienică?!. Să ne ajute Dumnezeu să ne revenim... şi la minte să ne revenim, şi la suflet! Vă pup", a mai spus ea. 

Citește și: Grupa de sânge predispusă la COVID-19. Care este și ce spun cercetătorii chinezi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel