Fanii lui Al-Ittihad au aruncat cu sticle către Cristiano Ronaldo în timp ce starul lusitan ieșea furios de pe teren - Video

Inquam Photos / Ciprian Petcut
Inquam Photos / Ciprian Petcut

Starul portughez Cristiano Ronaldo, în vârstă de 38 de ani, a fost apostrofat de public şi s-a enervat după înfrângerea suferită de echipa sa, Al-Nassr (0-1), pe terenul lui Al-Ittihad, joi, în derby-ul campionatului de fotbal al Arabiei Saudite, informează agenţia EFE.

Cristiano Ronaldo s-a îndreptat furios spre vestiare, iar la trecerea sa din tribune s-a aruncat cu sticle cu apă de către fanii lui Al-Ittihad. De asemenea, din tribune s-a scandat numele lui Messi. 'Suntem decepţionaţi de rezultat, dar rămânem concentraţi pe meciurile care ne aşteaptă. Le mulţumesc suporterilor lui Al-Nassr pentru susţinere. Ştim că putem conta pe voi', a scris portughezul pe Twitter după meci.

Suporterii lui Al-Ittihad, în număr de 57. 244, au asistat la meciul arbitrat de spaniolul Antonio Mateu Lahoz şi l-au apostrofat pe Ronaldo pe tot parcursul meciului, scandând numele vechiului său rival argentinian Lionel Messi (care joacă acum la Paris Saint-Germain). Starul lusitan şi-a scosa banderola de căpitan înainte de a părăsi terenul de joc şi a intenţionat s-o arunce, înainte de a se calma.

VIDEO

El i-a aplaudat pe fanii lui Al-Nassr înainte de a ieşi de pe teren. Cristiano Ronaldo a suferit primul eşec în campionatul de fotbal al Arabiei Saudite alături de noua sa echipă, Al-Nassr, care a cedat poziţia de lider după ce a fost învinsă la limită de rivala Al-Ittihad (scor 0-1), într-o partidă disputată joi seara.

Atacantul brazilian Romarinho a marcat unicul gol al partidei, în minutul 80, la capătul unui contraatac devastator. În urma acestui rezultat, Al-Ittihad a preluat conducerea în clasament, cu 47 de puncte după 20 de etape, făcând rocadă cu Al-Nassr, care a coborât pe poziţia a doua, cu 46 de puncte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel