Anunț neașteptat din familia Clejanilor. "L-am părăsit pe Ioniță!"

Familia Clejanilor a trecut prin clipe grele în ultima perioadă, din cauza Margheritei și s-au aflat în centrul atenției. Acum, ies la iveală detalii despre ei. 

Deși familia Clejanilor este prinsă în scandalul Margheritei, după ce aceasta a fost testată pozitiv la substanțe interzise în urma unui accident, mătușa Vioricăi vine cu noi detalii picante din sânul familiei. 

Potrivit ei, Ioniță de la Clejani s-ar fi iubit cu ea, înainte de a fi împreună cu Viorica și deși acest detaliu era știut de unii fani, femeia susține că ea a fost cea care i l-a pasat pe Ioniță, Vioricăi.

„L-am părăsit pe Ioniță și l-am cuplat cu Viorica din milă. Ioniță era un băiat tare bun! Mi-a părut rau de el, că merita ceva bun! Viorica avea deja 17 ani și tot venea la noi să vadă bebelușul. Atunci i-am zis să-l caute pe Ioniță, că e un barbat de nota 20 pe care îl cunoștea. Mi-a ascultat sfatul și s-a dus după el. S-au întalnit la o nuntă, iar Ioniță i-a zis: „Viorico, ce mare și frumoasă te-ai făcut!”. Au fugit împreună și s-au logodit, împotriva vrerii părinților. Dar, uite, că le-a fost bine. Atmosfera în familie a fost bizară o vreme. Toata lumea îl știa pe Ioniță că a fost cu mine, eu am avut emoții crunte la revedere, dar timpul le-a vindecat”, a spus Gabi, mătușa Vioricăi, citează playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel